Blackjack basisstrategie

Blackjack basisstrategie

De blackjack strategie is volgens vele blackjack de strategie en het blackjack systeem waar je voor moet kiezen. Het is heerlijk om de mogelijkheden te bekijken en om te ontdekken welke mooie prijzen je allemaal kunt winnen door deze techniek toe te passen. Met een strategie is het mogelijk je winstkansen aanzienlijk te verhogen. Je kunt veel sneller de bank of de dealer verslaan en uiteindelijk met winst naar huis gaan. Het is een bewezen strategie waarbij de kansen aantoonbaar beter worden om hierin te slagen. De basis van deze strategie dat de kaarten iedere ronde opnieuw geschud en gedeeld worden. Een random generator in een online casino doet dit ook. 

Pas hier de Blackjack basisstrategie toe!

Hogere winstverwachtingen! 

Het is mooi en goed om te zien welke verschillende winstverwachtingen er allemaal zijn om een mooie winst te behalen. Het kan voorkomen, dat een beslissing op basis van de basisstrategie blackjack niet gunstig uitvalt. Het lijkt dan alsof het systeem niet goed werkt. Op sommige momenten is het echter ook belangrijk om zelf te blijven denken en je gezonde verstand te gebruiken. Op de lange termijn zal je met deze strategie echter altijd een beter resultaat krijgen dan wanneer je zelf willekeurig je geld gaat inzetten. Volgens velen is dit de beste strategie voor de lange termijn en zal deze strategie het altijd winnen van het willekeurige inzetten en ook van de verschillende andere blackjack systemen. 

De basis principes van deze strategie

Basis principes van deze strategie

Deze strategie houdt wel rekening met de eerste kaart, die door de bank (de dealer) is getrokken. Dit systeem maakt een onderscheid tussen een lage kaart van de dealer (2, 3, 4, 5, 6) of een hoge kaart (7, 8, 9, 10 of een Aas). Het is de kaart welke de dealer zichzelf als eerste geeft. De strategie bepaalt op basis van deze eerste kaart of de bank een kaart teveel zal trekken en kapot zal gaan. Bij de lage kaart is deze kans veel hoger. Bij een hoge kaart is deze kans veel lager (12 procent tot 26 procent) dan bij een lage kaart (35 procent tot 42 procent). Het verschil ontstaat, doordat de dealer (de bank) minimaal 16 punten moet hebben en bij 17 punten moet passen. 

In het kort samengevat! 

In het kort samengevat

De lage kaarten van de dealer zijn goed voor de speler en niet voor de dealer. Een speler moet dan deze situatie uitbuiten door zo veel als mogelijk te gaan splitsen en dubbelen en om dan bij de een punten aantal van 12, 13, 14, 15, 16 al te passen. Natuurlijk met het idee, dat de bank kapot zal gaan door teveel kaarten te nemen. De speler wint dan. 
Komen er echter hoge kaarten voor de bank als eerste kaart dan is het beter voor de speler om defensief te gaan spelen. Je moet je kaarten niet gaan splitsen, niet verdubbelen en bij een redelijk punten aantal gaan passen. 
Natuurlijk is het slim om langer door te spelen wanneer je een aas hebt. Je kunt deze dan immers ook nog als 1 punt gebruiken. Je hebt dan wat meer speelruimte om een extra kaart te kiezen. 

De strategie toepassen

Enkele belangrijke regels bij het blackjack spel zijn, dat je nooit een verzekering afsluit voor een mogelijke blackjack van de dealer. Ook kies je nooit voor de even money mogelijkheid. Je haalt de kansen op winst namelijk omlaag. De verzekering kost je 7 tot 8 procent van je winst op de lange termijn. Verder is het niet zo moeilijk om deze strategie toe te passen. Het is een kwestie van beginnen en starten. Je kunt met het oefengeld gratis beginnen om daarna je eigen geld in te gaan zetten. 

18plus
© Blackjack Tabel 2016
€250 + 0 FS